Leren BBQ schorten en meer van Xapron
Dit was nog eens een verrassing! Ik kreeg een aantal items van Xapron om te reviewen. In mijn ogen een droom voor elke BBQ’er. Alle producten zijn gemaakt van kwalitatief leer, dat met de tijd alleen maar mooier wordt. Vooral een BBQ schort van Xapron is een echte eyecatcher. Ze zijn beschikbaar in verschillende leersoorten, kleuren en maten. Ik koos, zoals met ongeveer heel mijn kledingkast, vanzelfsprekend voor zwart ;).

Kies voor kwaliteit

Bijna alle producten van Xapron zijn gemaakt van leer. Een uitzondering is bijvoorbeeld het denim schort, wat ze voor diverse vegan restaurants zelfs met appelleren schouder- en heupbanden gemaakt hebben. Je zult begrijpen dat ik dit heel tof vind als niet-vleeseter.

De producten die wel van leer gemaakt zijn, zijn gelukkig allemaal van een hoge kwaliteit. Hierdoor gaan de producten lang mee en worden met de tijd zelfs alleen maar mooier. Ook worden alle items lokaal gemaakt in Waalwijk, Noord-Brabant. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het alsnog een vrij duurzaam product is en daar word ik direct enthousiast van!

De keuze is reuze bij Xapron

Bij dit mooie merk weet je zeker dat je kwalitatieve producten ontvangt, maar er is nog een heel groot voordeel: alle producten zijn beschikbaar in verschillende varianten. Met name de leren schorten zijn echt fully customizable. Zowel voor dames als voor heren zijn er meerdere modellen beschikbaar. Deze kun je allemaal in diverse soorten leer krijgen én in verschillende kleuren.

Vervolgens kun je de schorten ook nog laten personaliseren op wel drie verschillende manieren! Je kun een naam op een labeltje  laten laseren, of een logo op een grotere. Ook is een directe lasergravure beschibaar. Die komt dus direct op het schort te staan. Ik heb gekozen voor een los label met mijn naam, maar je favoriete hashtag zoals #girlswhogrill is natuurlijk ook helemaal gaaf!

Wil je écht een unieke schort, dan kun je gave accessoires toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een bottle holster of knife holder. Je kunt ook een zak op je schort laten zetten. Allemaal manieren om ervoor te zorgen dat je je handen wat vrijer hebt tijdens het grillen. Super handig!

Leren tafel accessoires

Xapron staat bekend om hun leren BBQ schorten, maar ook hun leren accessoires zijn echt prachtig. Ik heb zowel de zwart leren placemats als onderzetters en beide zijn super fijn in gebruik. Ze zijn zo afgewerkt dat ze niet schuiven en zijn super makkelijk schoon te maken. Ook deze producten hebben ze in diverse kleuren, maar zwart is nu eenmaal mijn lievelingskleur haha!

Zowel de uitstraling als kwaliteit van de items krijgt van mij een 10/10. Recht uit de verpakking zijn ze al prachtig en ik ben super benieuwd hoe mooi ze worden als ze door het gebruik beginnen te ‘leven’. Ik kan het BBQ seizoen van 2022 in ieder geval goed beginnen!